Litt mer som alle andre

fbtmdn

«Nå hvordan går det med deg da, Linn- Smiler livet til deg?» Uten å tenke meg om smilte jeg og svarte et kontant ja. Du vet, et sånt «ja» hvor tonefallet går opp på slutten. Så måtte jeg nesten tenke meg litt om. Hadde jeg svart overilt? Hadde jeg noen grunn til å svare ja, egentlig? En kjapp mental oppsummering måtte til. En begrunnelse om du vil. Hadde jeg virkelig rett til å påberope meg dette dristige svaret?

Jeg endte på at ja, dette kunne forsvares. Min første tanke var: «For hvem vet- Det er jo ikke sikkert at livet blir bedre enn dette?» Kanskje er dette er epoken hvor livet smaker søtest? I så fall så er det ikke så verst. Man må se glasset som halvfullt, og ikke halvtomt, ikke sant? Og hvilken rett har vel jeg til ikke å være fornøyd? Glasset er mer enn halvfullt, så ja, jeg er absolutt fornøyd. Jeg har nådd flere av mine mål i 2018:

Oppsummeringen ble lynraskt lagt sammen, den var ikke så lang, men punktene likevel viktige. Jeg har to skjønne barn som jeg elsker og som beriker dagene mine. Etter å ha vært «hjemme alene» hele helga uten sprell og alkohol måtte jeg tenke på hvor utrolig kjedelig det ville vært å ha det slik hele tiden. Eller 50% av tiden. Jeg er heldig. Og de er så tusen ganger verd det.

Videre på lista har jeg fått fast jobb. Jeg jobber som karriereveileder og bruker hver dag på å veilede mennesker i en vanskelig og fortvilet situasjon. Det er helt fantastisk givende. Godene som følger med, som ordinær lønn og superskjønne folk rundt meg hver dag er verdens beste bonus.

Nok et mål jeg har nådd er å øke omsetningen i Vita Univers. Selv om jeg har hatt barn 100% og jobb 100% har jeg likevel klart å øke omsetningen i Vita Univers med 50% i 2018. Jada, det er et bittelite miniputt selskap med en omsetning på kun 250 000,- men jeg ser på det på en annen måte. Jeg har gjort det helt alene. Og tenk at folk jeg ikke kjenner har brukt en kvart million på å kjøpe noe som jeg har lagd. Ikke alle kan si det samme.

Og jeg har tatt ut en liten lønn. Og jeg har brukt penger på å videreutvikle og forbedre funksjonalitet. Jeg har blant annet lagt til en medlemsportal som gjør at alle medlemmer kan si opp tjenesten og styre tilgangen sin selv. Jeg har lag flere nye kostprogram, blant annet Jegerdietten, Lavkarbo Vegetar og «Spis deg friskere»og nå i jula la jeg til kursmails. Slik at kunden blir varslet hver gang det kommer en ny kursartikkel tilgjengelig. Og nå, rett på nyåret fikk jeg en utrolig spennende nyhet som vil gi rom for vekst for universet mitt. Jeg kan ikke fortelle om det ennå, men det er en veldig god  og spennende nyhet med et stort mulighetsrom.

Så Ja. Jeg har på mange måter blitt litt mer som alle andre. Jeg har fått smørt de sosiale antennene, jeg har fått et litt mer A4 liv.  Mer rammer og rutiner. På tross av små stikk med pustevansker har dette gått veldig, veldig fint. Og jeg kan skape meg rom for litt galskap når jeg trenger det. En livsnødvendig ventil, men likevel lite brukt. Livet i en litt mer A4 ramme er helt okei. Det er så sykt digg å føle at man får til ting, ikke sant? Sjarmen med å være fattig gründer med full frihet var falmet og er ikke savnet.  Og selv om jeg nå lever litt mer som alle andre, så er jeg fortsatt meg. (Uten filter i følge kollegane mine, haha) Så jeg kan ikke si annet enn at livet smiler.  Og et år som starter med et kompliment om at man er helt unik jo bli et år av det gode,ikke sant?

2019- Du er mitt!

 

 

En tanke om “Litt mer som alle andre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s