Riktig fokus

Deilige januar! Vel, sånn mer eller mindre i hvertfall. I VitaUnivers kjører jeg en kampanje om dagen, hvor jeg gir tips til hvordan man skal komme i gang med sin livsstilsendring. Det hele går på å jobbe målrettet:

1. Sett deg et mål

Alle vet at for å gå ned i vekt må du spise annerledes enn du gjør i dag. Svært mange tenker at «Jeg vet jo hvordan, jeg har kunnskapen- Jeg bare orker ikke» Hva er vel kunnskapen verd hvis du ikke bruker den aktivt? Et mål uten en plan er kun en bittersøt drøm. Lag en konkret plan, og sett deg mål som er litt vanskelige å oppnå, men ikke uoverkommelige. Husk at hvis du vil ned i vekt, så er det kostholdet du skal forandre, tren fordi det er sunt, ikke for å gå ned i vekt. (Kosthold er kilo, trening er gram)

 2. Følg en metode

Når du skal i gang så er dette det viktigste grepet du gjør: Følg en metode konsekvent og over en gitt tidsperiode.  Hvis du «shopper» litt her og der, fra forskjellige kostholdsmetoder, så vil det bli vanskelig å finne ut hva som er feil hvis det ikke fungerer. Velg en metode, følg den til punkt og prikke. Hvis resultatene dine uteblir så gjør du feilsøking innen metoden, da er fallgruvene avgrenset.

3. Velg riktig metode

Velg metoden som passer for deg. Hva slags mat liker du å spise?  Finn den metoden som er mest i tråd med ditt drømmekosthold. Her skal du la hjertet ditt styre deg, ikke hjernen. Vi har så mange oppfatninger om hva som er sunt og ikke, hva vi bør spise og hva vi må styre unna. Legg det bort. Hvis du vil ned i vekt på din mest behagelige måte, så velger du metode med hjertet. Du kan oppnå like raske resultater ved å spise naturlig mat, som ved pulverkurer. Spis mat!

Det høres kanskje selvfølgelig ut, men det er lett å skli ut, og å «shoppe» litt her og der fordi vi bombarderes med ulike metoder og informasjon over alt.

Selv jobber jeg målrettet mot mitt mål: Vita Univers = hobby. Det vil si at jeg søker jobber så det koster etter. Og av og til dukker det jo opp noe virkelig spennende. Jeg håper det ordner seg snart, jeg gleder meg, og er helt klar for nye tider 😀

Lykke til til deg også med de endringene du jobber mot 🙂

Klem fra Linn

 

2 tanker om “Riktig fokus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s