FLAT MAGE- IKKE BARE EN DRØM

Av og til føles det som at en flat mage er fullstendig uoverkommelig. Og man orker rett og slett ikke å ta  tak. Det er jo stor forskjell på oss. Noen vil bare bli kvitt litt mage og få mer energi, mens noen vil ned mange kilo. Jeg har som regel hatt mest passion for å hjelpe dem som skal ned mange kilo. Fordi jeg vet så godt hvordan det oppleves å føle at man får et helt nytt liv. Men nå, som jeg er normalvektig selv, så har jeg lært noe. «Feitefølelsen» forsvinner ikke nødvendigvis med kiloene (Dette kommer det et nytt innlegg om etterhvert) og 2 kilo som er feil plassert- De kan være UTROLIG plagsomme de også.

 

Dette er historien om Gro. Gro vil være anonym på grunn av sin jobb, men hun er ei kul dame i sin beste alder, rett rundt 40, 2 barn i skolealder, fra rogalandsområdet. Hun har vært superslank hele sitt liv. Hun har i sitt voksne liv fattet interesse for mat og helse. Hun har vært borti diverse vitamintilskudd, leser og googler oppskrifter og tar med seg tips og triks, og hun har brukt minimalt med sukker de siste årene, men er ikke panisk. Hun er altså opptatt av sunn mat og har på ingen måte anlegg for å legge på seg.

g ned i vekt med lavkarbo.png «Må si jeg er snart i mål «

Likevel så snek det seg sakte men sikkert på noen kilo. På magen. Er det ikke typisk. Hun kontaktet meg i sommer. Hun ville ta vårt onlinekurs. Det viste seg at tiden ikke var riktig, og hun slet med å komme i gang. Dette opplever mange av oss. Og vi vet det. Derfor er terskelen for å melde oss på kurs ofte høy. (Selv om man kan få pengene tilbake innen 24 timer hvis man angrer, eller, hvis man etter en uke ser at dette går ikke nå, så kan man fryse kurset.) Og det var nettopp det vi gjorde for Gro. Jeg sendte henne en melding i starten av august: «Er du klar?» «Eh..nei. Var det første svaret jeg fikk. Så gikk det ikke mange ukene, så kom hun på banen. NÅ er riktig tid. Magen var bare så utrolig irriterende, at nå var hun motivert. (Selv om hverdagen egentlig ikke var roligere. Men når er den egentlig det?)

g suksess lavkarbo hotell.jpg

Vi satt i gang. Og vi testet ut et nytt opplegg. Oppfølging på messenger. Ingen dyptgående konsultasjoner og lange mails. Ingen analyse av kostplaner. Ingen telefonsamtaler. Hun hadde jo allerede betalt for kuset, men hun ville gjerne ha lett oppfølging på messenger i tillegg.

g ned i vekt med lavkarbo 3.jpg (1)

Hun har sendt meg bilder og spørsmål. Og jeg har svart. Av og til med en gang, og hvis ikke så har jeg svart så fort jeg har hatt mulighet.

«Ka med disse??»

g suksess lavkarbo innafor eller.jpg

Hun logget seg inn i vårt online kursrom, og printet ut en kostholdsplan og handleliste. Jeg ga henne svar på på spørsmålene som hun hadde. «Hva skal jeg spise?» » Hva er de sunneste grønnsakene?» Og så videre.  Hun fikk svar på hvordan hun kunne tilpasse maten til sin hverdag. Og hvis hun ble usikker på noe, eller følte seg trøtt og slapp, sånn helt akutt, så var det kun et lite tips fra meg som reddet ettermiddagen.

g suksess  med lavkarbo innafor.jpg

Etter 2 uker fikk jeg dette bildet:

«Jeg nærmer meg mål!»

g ned i vekt med lavkarbo.jpg

Tenk, allerede!!

På kun 2 uker har hun blitt kvitt den irriterende magen, hun opplever at mat er mye mindre stress i hverdagen, og hun har koset seg masse med deilig mat. Hun har fått kunnskapen og tipsene hun trenger, og hun har opplevd de gode effektene på kroppen. Og mannen tok det ikke lang tid å få med på laget:

g ned i vekt med lavkarbo 2.jpg

Nå merker hun at kroppen spiller på lag. Og det er kun fordi hun har spist riktig mat! Hun har vært nøye på dette. Hun sa til meg: «Jeg trodde ikke dette skulle være så enkelt» Og det er enkelt.

Så nå, etter kun 2 uker er hun strålende fornøyd. Ikke bare er magen borte, hun kan spise deilig mat, har masse energi, huden har renset seg opp og hun stresser ikke lengre med ustabilt blodsukker. Hun sa til meg: «Jeg var så redd for å bli sulten når jeg tok i mot pasienter. Det er så utrolig pinlig hvis magen begynner å romle. Også blir jeg så skjelven hvis jeg får lavt blodsukker. Derfor spiser jeg gjerne en banan eller et lite måltid før konsultasjonen.»

Dette har vi ryddet opp i med å tilpasse kostholdet. Prisen for å kutte ut bananen har vært umerkelig. Nå kan hun ta i mot pasienter uten å tenke på mat: » Den den beste bedringen (foruten den forsvinnende magen) er at selv om jeg er sulten (igår: rekke fly – tog -trikk etc, ) fikk eg ikke tid å spise selv om jeg hadde omelett i matboksen) så tror jeg ikke at jeg «dør» om jeg ikke spiser. Er sulten men det påvirker meg ikke, skjønner du??

ned i vekt med ketose.jpg

Stas!! Nå har hun full kontroll, 2 uker, et kurs og 2 uker med oppfølging på messenger senere. Og jeg: Jeg er supermotivert for å gjøre jobben min som jeg elsker: Hjelpe til, slik at resultatene kommer på den mest effektive måten. Din suksess er min suksess!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s