Squashlasagne

Ingredienser:

4  porsjoner:

1 squash. (Eventuelt kan du bruke Aubergine.)

1 ss smør (14 gram) til pensling

Kjøttsaus:

400 g kjøttdeig

ca 50 g sellerirot raspet

litt revet muskattnøtt

Tomatpure etter smak. Ca 100g. (Heinz på tube)

Krydder/ salt og pepper. F. eks 0,5 ts Harissa

2 ss fløte

1 kuttet løk

 

Osteblanding:

2 dl cottage cheese

1 dl seterrømme

Ost til gratinering

Denne er mye raskere å lage enn vanlig lasagne. Squash skrelles og deles i tynne skiver. Pensle med smør på begge sider. Forstekes ca 10 min på 175 grader.

Lag kjøttsaus, så lager du osteblandingen. Legg squash bitene i en ildfast form, legg så på kjøttsaus og osteblandingen til slutt. Legg på ost på toppen til gratinering. Stekes til den er ferdig gratinert.

Denne retten er ikke så veldig mettende, så spis gjerne med finrevet salat med masse god olivenolje og salt på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s