Sjokoladetrøfler med paranøtter

Ingredienser:
120 g usaltet, mykt smør
100g seterrømme
100g 70 % sjokolade
ca 2 ss søtningsmiddel som F. Eks Tagatesse, Sukrin Gold etc
75 g paranøttmel
85g finrevet paranøtter

Rulles i :
100g finrevet paranøtter
1 ss smør
Søtningsmiddel. Smak deg fram (ca 1 ss).
Dette stekte jeg lett i pannen. Hvis du bruker Tagatesse vil du kunne karamellisere det.

Slik gjør du:
Smøret var halvsmeltet. Lag mel ved å kjøre nøtter i kjøkkenmaskin. Hvis du kjører det for lenge så får du paranøttsmør. Bland alt, paranøttene til slutt. Jeg synes konsistensen ble fin ved å ha halvparten av nøttene helt finmalte og den andre halvparten finrevet. Litt tyggemotstand, men ikke for mye.
Sett blandingen ca 1 time i kjøleskapet, eller til blandingen fester seg. Bruk en skje til å få løs masse, rull til kuler og rull i nøtter.

Oppbevares i frysen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s