Sellerirotsuppe

Sellerirotsuppe

Ingredienser:
2 stor ss smør
1 stort fedd hvitløk kuttet i biter
1 middels stor sellerirot . Skrelt og ternet
1 stor løk delt opp i store biter
ca 0,5 purre
8 dl vann
2 buljongterninger (kjøtt)
2 ss ca med kremfløte
Smør
Litt finrevet fersk muskatnøtt
Finrevet fersk parmesan ost etter ønske

Surr hvitløk, sellerirot, løk og purre i halvparten av smøret. Hell så på vann og tilsett buljong. Kokes til alt er mørt og mos med stavmikser. Tilsett fløtedæsjen, resten av smøret, muskatnøtt og parmesan.

Nam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s