Rabarbrasuppe

Rabarbrasuppe
Bildet: matprat.no

Ingredienser:

ca 250 g rabarbra
ca 1 liter vann
Søtes med stevia med vanilje/ev. litt vaniljepulver og alternativ søtning. Smak til.
Vask og skrell rabarbraen. Kok rabarbra i biter, vann og søtstoff til rabarbraen begynner å gå i stykker, ca 10 minutter eller til rabarbraen er mør.

Hvis du ikke liker fruktkjøtt kan du sile den eller jevne den med stavmikser. Serveres iskald 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s