Gitsans sveitserfarse

Kjøttbrød: Gitsans sveitserfarse
Kjøttbrød
Bildet: VG

Ingredienser:

500g kjøttdeig
1 pakke bacon, sprøstekt
2 egg
4 dl revet ost
2 dl kremfløte
1 hakket løk
Salt, pepper og franske urter
Til pensling med mot slutten av steketiden:

En blanding av sukkerfri tomatpure, soyasaus og løk.
Bland farsen, legg den over i en brødform. La den romtempereres før steking. Stek i ovn på 200 grader i 50-60 minutter. Pensle mot slutten av steketiden.
Denne oppskriften er hentet fra Sten Sture Skaldeman sin bok «GI-Null!» Utgitt av Lille Måne (2008)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s