Favoritt pai

pai

Bunn:
125 g mykt smør
1 dl mandelmel /finmalte mandler
2 dl pofiber (Helsekost)
1 egg
salt

Oppskrift på paibunn fant jeg HER

Fyll:
1 pk kjøttdeig
1 pk bacon
Smør til å steke med (rikelig)
1- 1,5 stor løk i tynne skiver

Topping:
1 boks Snøfrisk med dill
1 boks cottage cheese
Revet ost

Bland mel og salt, kna inn smør og tilsett egget. Se an konsistensen om den er passe myk og grei og trykke ut. Hvis den er for myk kan du ta i litt mer mandel mel. Stek paibunnen  på 225 grader i ca 10 min.

Stek kjøttdeig og bacon sammen. Mykstek løken for seg selv, i rikelig med smør. Bland Cottage Cheese og Snøfrisk for seg selv.

Ta så kjøttfyll, løk, topping og ost. Denne paien er også god kald. Håper det smaker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s