Dobbel quarterpounder with cheese- Lavkarbo

Burger
Ingredienser:
200g kjøttdeig
cheddar ost, ca 4 skiver
salat (hjertesalat eller grønn lollo)
sylteagurk
Rå løk i tynne skiver
Sennep og ketchup uten tilsatt sukker
majones
bittelitt HP saus
Del kjøttdeigen i to, press ut til to burgere med håndflaten på bakepapir. Press de så tynne du kan.
(De trekker seg sammen i stekepannen.) La burgerne ligge å hvile til de har romtemperatur slik at de ikke mister så mye kjøttsaft.)
I stekepannen: Legg ønsket fyll på den ene burgeren. F. Eks ost, løk og sylteagurk. Brett den andre burgeren over og stek. Snu burgeren når det begynner å piple ut blod. Når burgeren er ferdig kan du legge på mer ost.
Pakk burgeren inn i salatbladene og videre i matpapir eller dobbel serviett. Angrip!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s