Kyllingfilet med ostesaus

Kyllingfilet

Kyllingfilet
hvitløk (minst 1 fedd)
smør til steking

Ostesaus:
Ridderost  ca 150g (alle typer ost kan brukes)
Norvegia ca 70g
1 ss smør
Kremfløte ca 1- 1,5 dl
Surr smør og hakket hvitløk. Ikke bruk for sterk varme. Legg i kyllingen og stek til den er ferdig. Det kan du teste med å kutte et dypt lite snitt på den mest kjøttrike delen. Hvis det er klar kjøttsaft som renner ut er den ferdig.

La kyllingen hvile mens du lager sausen:
Ta en god klatt smør i pannen, la det smelte. Hell på fløte, ta i ost. kok opp.

Dryss over halvsalt og kvern over fersk pepper.

Denne oppskriften kan du variere smaken i det uendelige med forskjellige typer oster, og urter/krydderier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s