Lavkarbo carbonara

Du trenger:

  • Hodekål, kuttet i strimler
  • Kremfløte
  • 1 pk bacon med baconfettet
  • cheddarost (For smak og fylde)
  • Norvegia (For konsistens)
  • Smør
  • Muskattnøtt, fersk revet
  • Pepper
  • 2 ts Johannesbrødkjernemel (kan droppes)

Dette er kjapt og enkelt! Slik gjør du:

Stek du bacon i smør på middels varme. Behold baconfettet.

Kok ønsket mengde kål, la koke til den er mør.

Smelt smør i en kjele og tilsett fløte og rør inn johannesbrødkjernemel. Gi et lite oppkok. Spe med kokekraft fra kålen, og baconfett, eventuelt juster med fløte til du får en tykk, kremete konsistens.

Smak til med muskatnøtt og pepper.Ta i ønsket mengde ost og tilsett bacon til slutt.

Kritiske ganer som spiser «vanlig mat» synes dette var kjempe godt, og synes det smakte helt likt pasta carbonara. Derav navnet. Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s