Stress- Et hinder for vektreduksjon?

Uken etter manflu..
I 2 dager mer eller mindre lå jeg. På søndagsettermiddag var jeg mye bedre og begynte så smått å fungere igjen. Jeg har hørt om mange som har vært kleine i mange dager, ja til og med ukesvis av denne influensaen så jeg er godt fornøyd! Les: Rådene mine som du fikk forrige uke om hvordan du bør spise når du er syk, funker!

I tillegg har jeg fått fart på fettforbrenningen!!
Okei, «fart» er vel å ta litt hardt i, men den ser ut til å være reaktivert i det minste. Om det er fordi jeg var syk i seg selv eller om det var fordi jeg ble tvunget til å stresse helt ned og faktisk prioriterer 100 % å ta hensyn til kroppen min, skal jeg ikke si noe om. Men du vet kanskje at det er flere lavkarboeksperter som mener at stress og en utrygg kropp kan gjøre at resultatene av en perfekt kost ( med energiunderskudd) likevel ikke gir resultater i form av vektreduksjon?
Stress kan gjøre at kroppen blir utrygg og dermed så tviholder den på fettreservene sine. Det betyr:
Hvis du helt sikkert vet at du gjør alt riktig, du har fjernet meieriprodukter (utenom smør) og du VET at du spiser nok fett og ikke for mye protein, så må du se på om du setter av nok tid til deg selv. Og om du har det bra. Slapper du nok av? Sover du nok? Kanskje er det en spahelg med egenpleie  som skal til?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s