Gratis lavkarbokurs: Platå

NÅR VET DU OM DU HAR EN SAKTE VEKTREDUKSJON ELLER OM DU STÅR DU STILLE PÅ ET PLATÅ?

Det er lett å tenke at man står fast på et platå når man forventer å se resultater umiddelbart, som de fleste får. Selv har jeg ikke mistet de to «gratiskiloene» som mange slipper med en gang de kommer over i ketose (vann og sukker som er lagret i muskelmassen) fordi jeg kom jo fra ketose og et strikt kosthold da jeg startet. 1 reell kilo på en måned er ikke et dårlig resultat! Hvis vekta forsetter å helle nedover noen dager, går opp igjen til her jeg er nå, så litt nedover igjen- Så er det et tegn på at jeg er på riktig vei.

Hvis jeg derimot hadde stått stille, hellet oppover, eller stått stille i godt over 1 mnd så er det et tegn på et platå. (Vi har mange tips for å komme over et platå i Vita Univers, men ikke i de første kursukene. Så hvis det er denne informasjonen du er på jakt etter, så si i fra, så åpner jeg opp denne delen av universet for deg)

En indikator på spørsmålet vil du også få hvis du tar en ærlig titt på hva du har spist den siste tiden. Har du juksa? Du kan også ha spist for store porsjoner, men hvis dette er tilfelle så skal du ikke stresse. Kroppen vil regulere dette selv, bare gi deg selv tid og følg magen. (Det kan ikke gjentas ofte nok 😉 )

Hvis du står fast så irriterer jeg deg kanskje grønn med å skrive som jeg gjør. Jeg VET at det ikke er lett. Jeg får de samme spørsmålene som deg når jeg ikke ser resultater. Innbiller jeg meg kanskje at magen har blitt mindre? Å stole på kroppen kan virke som en umulig oppgave.

 

En annen ting du bør gjøre er å VRI PÅ KOSTEN.

God helg alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s