Gratis lavkarbokurs: Skaff deg en som heier på deg!

Det helper å ha noen som heier på deg! Å heie på deg er noe av det vi hjelper deg med i Vita Univers. Men uansett om du vil bruke Vita Univers eller ikke, så skaff deg en buddy på egenhånd. Få en god venninne (Det bør ikke være partneren din, det blir for tett) til å følge deg opp i det tempoet du trenger. Få henne til å sende deg sms etter et system dere har blitt enige om, oppfølgingssamtaler, dra deg med ut på tur, osv. Si til henne at hun også må tørre å være litt streng med deg. Arrestere unnskyldningene og bortforklaringer du plutselig skulle finne på å servere 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s