Gratis lavkarbokurs: Hvordan måle resultater?

 

 3 UKER MED EKSTREM FETTDIETT ER UNNAGJORT

Jeg merker store forskjeller på kroppen. Jeg har NULL søtsug, jeg har mye energi, magen har trukket seg sammen og jeg har blitt smalere mellom midje og hofte. Jeg har fått mensen. Hormoner og syklus har en lei tendens til å påvirke vekta og man binder ekstra vann i kroppen.

Kilo ned: 0,5

Cm ned: står stille fra forrige uke, så det er minus 2 i midje og over hofta.

HVORFOR FÅR JEG IKKE RESULTATER PÅ VEKTA OG ER DET VANLIG?

Jeg har en kropp som har levd lenge på ketogen diett. Jeg er veldig godt tilpasset fettdrift (kroppen min bruker fett som hovedenergi) og da kommer ofte resultatene saktere. Jeg har ikke hatt «vannslipp» slik man får når kroppen tømmes for vann og sukkeret som er lagret i musklene. Enten fordi jeg ikke har mye ekstra vann eller fordi kroppen ikke vil slippe det ennå.

For de aller fleste skjer de altså et vannslipp i det du kommer i ketose og man mister 1-2 kg med en gang.

VI HAR ALLE HØRT OM DEM SOM GÅR NED 5 KILO PÅ EI UKE.

Ei av våre kursdeltagere gikk ned 6 kilo på 10 dager. Selv om hun levde sunt fra før. Hun spiste likevel mer karbohydrater enn hun tålte og hun ga seg selv små friheter med mat hun hadde intoleranser mot, fordi hvis hun spiste dette i små mengder eller tilberedte maten på en spesiell måte, så merket hun ikke en reaksjon. Men det eneste hun lurte var hodet sitt, ikke kroppen. Den ville ikke ha denne maten. Nå hun da kuttet dette ut og kom i en god ketose, så raste hun ned. Dette er 6 måneder siden og hun har holdt resultatet siden:

 

LISE: 6 KG PÅ 10 DAGER!

Lise fikk noen få konsultasjoner om hvordan hun skulle gå fram. Hun har fulgt rådene nøye og har fått fantastiske resultater. Lise spiste mye sunn mat, men gikk likevel opp i vekt over tid. Da hun fikk orden på blodsukkeret sitt og fikk tatt bort maten som kroppen hennes ikke tålte særlig bra, raste hun ned i vekt! Hun koser seg med masse grønnsaker, sunt protein og naturlig fett. Dama stråler!
Det som er spesielt med Lise er nettopp det at hun spiste sunt i forhold til «folk flest», før hun la om. Dvs hun spiste veldig lite brød, hadde fokus på næringsstoffer, spiste nesten ikke meieriprodukter etc. Hun er over middels interessert i å spise sunt, og trodde hun spiste helt riktig.
Nå koser hun seg med bringebær, masse grønnsaker osv og raser ned i vekt. Hun vil fortsatt ned 5 kg før hun har nådd målet sitt.            Lise-  Kristiansand 

 

Det er altså vanlig å få resultater raskere enn jeg får. Men for noen få av oss som allerede er tilpasset et sunt kosthold og som har en kropp som stritter i mot, så må man være glad for alle resultater og man må smøre seg med tålmodighet. Du kommer i havn!!!!

 

KROPPEN MIN ER EN VEDOVN FYLT FUKTIG VED

Kroppen min føles som en vedovn som skal brenne ved som er våt inni. Det er lett å få fyr på kubbene med en tennbrikett og avispapir. Men så fort dette er brent opp, dør flammen ut. Selve veden tar ikke fyr uten at det krever konstant jobbing med mer papir, flere tennbriketter  og konstant oppsyn til det tar skikkelig fyr.

Slik er kroppen min også: Den bruker gjerne fettet jeg spiser som energi, men ovnen er kald og veden fuktig. Å få kroppen til å brenne sitt eget fett krever en innsats med ingen utskeielser og et konstant fokus. Nå etter 3 uker har jeg en veldig god fettforbrenning. Dette merker jeg fordi jeg ikke går tom for energi samtidig som størrelsen på måltidene har justert seg kraftig ned. Dette er et sikkert tegn på at kroppen brenner av sitt eget fett.

Heldigvis er det ikke mange som er som meg. Men hvis du ikke har fått resultater av ketose etter en uke, så er det altså altfor tidlig å gi opp! Hold ut og ha tillit til kroppen din!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s