Gratis lavkarbokurs: Lag en plan!

Hvis du virkelig vil gå inn for å gjøre målrettede kostholdsendringer er det lurt å lage en plan. Denne planen bør inneholde når du skal starte, en plan på måltider og reservemat. Du bør handle inn slik at du vet at du alltid har mat du enten kan lage på kort varsel, eller som du har stående. Coleslaw er et eksempel som bare blir bedre etter ett par dager og som passer til det meste av kjøtt.

Hvis du har behov for det så lag deg et skjema i to eksemplarer. På det ene arket har du planen, mens på det andre skriver du opp nøyaktig hva du har spist.  Dette er nyttig fordi hjernen vår ofte lurer oss. Det er lett å «glemme» små ting og på slutten av uka så kan du sitte igjen med minnet om at det har gått helt strålende, men så har du glemt at kanskje mandag og tirsdag ikke helt var som de skulle likevel.

Sett altså av litt tid til å planlegge, lag opp mat, sørg for å ha riktig mat i hus og kvitt deg med fristelser.

Velg en start dag du skal begynne på, ta et før bilde av deg selv (Ikke like morro, men du kommer til å angre seinere hvis du ikke gør det) Finn fram målbånd, mål rumpe, bryst og midje. Skriv det ned. Gå på vekta. Du bør ikke veie deg mer enn en gang i uka. Vekt er ofte en vanskelig måte å se fremgang på, særlig hvis du veier deg veldig ofte. Man kan svinge mye med vanninnhold i kroppen og hormonelle forandringer som menstruasjon og lignende. I tillegg har vekta en tendens til å bevege seg i rykk og napp! De færreste går jevnt nedover og hvis du står stille en uke eller to så er dette HELT NORMALT.  Finn fram et målplagg som du kan prøve med jevne melloomrom. F. eks en bukse du gjerne vil inn i, eller en kjole du gjerne vil passe igjen. Heng det en plass som er lett synlig.

Er du klar?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s