Gratis lavkarbokurs: Hva kan du spise?

 

For å mestre en livsstilsendring over tid, må man trives med maten! Vi vet hvor effektivt det er med naturlig mat med minst mulig sukker og stivelse i den. Det betyr et karbohydratredusert kosthold:

Lavkarbo er et hus med mange rom.Men i bunn i grunn skal du spise ren, ekte, naturlig mat med korte ingredienslister. Spis lite sukker og stivelse og spis sunt, naturlig fett.

 

OM DU LEGGER PÅ DEG ELLER TAR AV DEG BLIR IKKE STYRT AV HVOR MANGE KALORIER DU SPISER, MEN HVA DU SPISER.

Du skal spise til du er passelig mett. Og du skal spise når du er sulten. Så lett. Og så vanskelig for mange i starten. Med mindre karbohydrater i kosten vil du kunne lære deg å stole på kroppens sult og metthetssignaler igjen.

Et naturlig karbohydrattredusert kosthold  passer veldig godt for deg som synes at mat henger sammen med livskvalitet. Du som liker å spise mat, som synes at smør og fløte er med på å heve smaken. Du liker rømme, dressinger og krydder. Hvis du setter sammen et lavkarbomåltid på riktig vis, så har du et flott utgangspunkt for et sunt kosthold, så kos deg med verdens beste samvittighet! Kos deg med egg, rent kjøtt, smør, økologiske grønnsaker, krydderier, fisk og sist, men ikke minst, naturlig fett! På denne måten legger du et godt grunnlag for en god helse, Mat og helse er nemlig to sider av samme sak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s