Frokost my ass

Jeg blir nesten litt overraska over meg selv, men jeg lar meg fortsatt provosere av misvisende og steingale reklamer. Særlig fra firma som har en solid branding og fremstår som sunne. Vi vet jo nå er jo slett ikke alle produktene deres like sunne, men Tine produkter har generelt sett mange produkter som er næringsrike og mange på lavkarbo bruker mye meieriprodukter. Av den fete typen, med mindre sukker i, vel og merke.

Problemet med reklamefilmen de sender om dagen er at de kaller dessert for frokost. De får folk til å tro at vanilje yoghurt med havrekjeks, banan og kiwi er en sunn og god frokost.  Joda, det KAN være en frokost, for deg som skal ut å drive mye fysisk aktivitet rett etterpå, (selv om det er noe proteinfattig) men for oss vanlige dødelige så er dette en dessert!

*Irritert*

Screenshot_2015-09-02-08-12-21

PS: lurer du på hva som er den beste metoden for å gå ned i vekt på er?

Her er en liten link til www.trene.net

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s