Et reisebrev fra en bestjålet kvinne i unød

Uten telefon de neste dagene! Les hvorfor:

Jeg har blitt frastjålet  telefonen min!Ei feet vintage veske, og visakortet blant annet. Er på ferie i Spania, Costa Brava kysten. Kidsa mine og meg, sammen med ei venninne. Så går vi hen og blir bestjålet. Ikke i Barcelona, hvor vi passet på sakene våre som hauker, men litt nordover i en bitteliten by som heter Mongat. En fin, lokal plass full av spanjoler. Vi hadde hele roen.

Er det ikke klassisk- Vi hadde hentet leiebilen og skulle nordover, men måtte ha en liten badepause. En god del av sakene våre lå i bilen, GODT GJEMT.  VIps, knust rute, og ungene fikk sin første tur i politibil. Snakk om feil sted til feil tid! 3 innbrudd på samme parkeringsplass samme dag.Der sto vi.

Venninna mi og meg kan spansk i form av «si», «no», «gracias» «de nada» «hola» og bittelitt til. Plutselig var vi uten penger, uten visakort, uten booka hotell for natta (Liker å ta ting litt på sparket..)uten mat, uten internett uten vann..! Ikke en eneste euro hadde vi. Jeg lo lettere panisk og venninna mi gråt (nesten). Eldstemann på 7 lurte på hvordan i all verden vi skal OVERLEVE?? Uten mat og drikke liksom???

Men- Alt løste seg heldigvis veldig greit! Er veeldig glad for hjelpsomme foreldre og internett!! De fikk booka oss inn på et fint hotell med basseng og det hele, og maten fikk vi krite så lenge. 2 dager ble vi i Mataro´en industriby langs stranda, snnsynligvis blottet for nordmenn? Nødpenger ordnet seg også. Ikke takket være Skandiabanken, min bank, altså. Flaks at venninna mi har DNB- Topp sørvis og effektiv hjelp. Hadde hun også hatt Skandiabanken hadde ferien vår blitt ødelagt- eller ihverfall langt i fra den turen vi ønsket oss. Tusen takk DNB!!

Med tanke på hvordan ferien startet, kunne det hele gått langt verre. Ferien startet med at morfar som fugte kidsa og meg til toget ikke kom seg av toget (Kristiansand) i tide, og fikk seg en liten halvtimes tur gratis. Toget brøt så sammen i en tunnell i Oslo. Da vi endelig ankom Gardermoen ble vi møtt med full evakuering- Brannalarmen gikk! Er det mulig!!

VI blir møtt i Barcelona med hva som føles som en mur av brød og kaker overalt!!!Hvor er alle de sunne delikate tapasrettene???Nåja,  Jeg spiser plutselig «vanlig» og har ikke falt død om, ENNÅ- haha (Selv om jeg gruer meg til å komme hjem til buksene mine. Sånn blir det jo fort… ?)

Og joda. Jeg har funnet noen deilige  tapas også. Nydelig usaltet smør, carapccio av and med appelsin vinagrettte og pinjekjerner!

ANdre høydepunkter på turen vår har vært: Cadaques,Dali´sitt hus på Cap de creus (Kom ikke inn, skal du dit bestill billetter på forhånd!) Tørket stevia på marked, Castellfolilit de la roca var litt artig å besøke, Begur, stekt artisjokk, cacaolat, russisk karaoke (døde nesten av latter!!) Hva slags charterhotell for natten har vi egentlig funnet????Fete grotter og kule stier på Platja d´Daro, her er vi nå.

Nå må jeg ut, mer som skal oppleves før vi snart vender nesa hjemover igjen. Det gleder jeg meg også til! Komme hjem å jobbe, jippi!!!!!Grugleder meg til en joggetur i baneheia, og normal kost. Hører forresten rykter om at det var intervju med meg i Finansavisen på lørdag, om Vita Univers, så det gleder jeg meg til å lese!!!!! Så du det?

Kryss fingrene for at alt går smertefritt for oss hjemover da 🙂

Adios! Linn

post@vitaunivers.no eller:

post@purefoodlifestyle.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s