Big Oreo- En festkake

2014-04-11 12.10.15

Det er masse deilige godsaker man kan lage uten sukker og som ikke påvirker blodsukkeret så mye. Under kategorien «Søtt» under oppskrifter finner du flere gode tips!

Denne kaken lagde jeg i en stor anledning på fredag- Det var nemlig på sin plass å feire! Selskapet mitt Vitam AS (som eier konseptet PureFood Lifestyle) har fått etablererstøtte fra Innovasjon Norge! At Innovasjon Norge har tro på prosjektet mitt er strålende nyheter! Nå tar jeg med meg alle erfaringene jeg har samlet fra min egen livsstilsendringsprosess, alt jeg har lært de siste to årene av å holde slankekurs, og tilegnet kunnskap jeg har fått og samler i en ny koffert. Et helt nytt konsept, nn e-Helsetjeneste! Tjenesten vil gi motivasjon, kunnskap og veiledning. Dette blir fantastisk bra!!!

PS: Jeg kommer til å kjøre ei runde med nettkurset igjen rett etter påske, oppstart 2. April.

Her er litt av godsakene du finner oppskrift på under «Søtt»

SjokoladetrøflerVinneren er... + snickers: OMG!

0c004-cimg5264Lavkarbo : ekte nugattti

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s