På slankis?

rutinerRutiner og planlegging er alfa og omega. Vinn kampen en dag av gangen. Ros deg selv hver kveld du har innfridd dagens mål. Lag deg milepæler: Mål og delmål. Belønninger fortjener du, for hver milepæl. Finn på noen som ikke innebærer mat. Hva med en time yoga for eksempel?

Jeg var nettopp på yoga. Jeg er av person litt sånn «anti» på trend. Jeg får automatisk lyst til å bli motstander når noe er så veldig i tiden og hipt. Noe man MÅ gjøre liksom. Vel. Yoga er det likegodt å ta innover seg med en gang. Det er en trend verd å omfavne. Og selv om det er super in akkurat nå er det jo faktisk en eldgammel tradisjon som er BRA for deg!

Jeg må si timen gikk MYE bedre enn forventet! Jeg er jo stiv som en stokk, eier ikke balanse og er best på å følge min egen indre koreografi, he he. Men jeg klarte for det meste å henge med, følte meg ikke så dum at jeg ikke tør å gå tilbake. Jeg fikk liv i bortglemte muskler og sovnet på slutten. Det var deilig. Jeg fikk til og med  vekket litt lyst på å starte å trene igjen. Bare det siste i seg selv er av stor verdi. Snart…snart, snart er jeg klar!

Heldigvis viser forskning at man ikke blir slankere av å bare trene. Det er først og fremst kosten som må endres. Kosten er mye lettere å endre enn trening. Man MÅ jo spise hver dag, ikke sant? Trening er dessverre altfor lett å velge vekk. Det er jo tross alt super bra å trene, det er ikke det jeg mener. Men, skal du ned i vekt er trening feil ende å starte i. Er du ikke i god form, det er leenge siden du har trent og du har egentlig ikke lyst å starte, så er kanskje et yoga kurs en plass å starte for deg også?

PS: Trenger du tips til hva du bør spise for å få de sunneste og raskeste resultatene? Ketogen kost innebærer at kroppen tror den faster. Den bruker fett som energi og du får masse overskudd! Ettersom du spiser mat hver dag mister du minimalt med muskelmasse. LOVE IT!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s