Etter en rangel..

party_animal_by_cosmicponye-d6xildn

Neida. Bare en lett fuktig aften. Og formen har vært strålende i dag! Det er ikke så lurt å ødelegge dietten med lavkarbo konfekt og vin, så du kan jo med rette spør meg hvor mye jeg VIL gå ned i vekt..

De fleste som kommer på kurs hos meg er veldig motiverte. Det er flott. Jeg anbefaler dem å ikke innta alkohol når de starter, og de bør vente flere uker. Når motivasjonen er på topp er ikke dette noe problem. For meg er dette en livsstil. da blir det en avveiing. Det er ikke slik at jeg raser ned i vekt på denne kosten. Kroppen min er altfor bra tilpasset fettforbrenning til dette. (De som ikke har testet ut ketose så mange ganger får helt andre resultater. Heldige dem 🙂 )Som en livsstil og når vekttapet ikke er det aller viktigste så er det lett å ta seg noen friheter, det kjenner jeg veldig godt på.

Mange får etter en 3 ukers tid tanker om at de har fortjent en liten pause. Det er altså en farlig tid fordi det er så lett å skli ut når man først starter med disse frihetene. Det er derfor viktig å ha en plan og et konkret mål, og hoppe over pausen så godt du kan!  Gi deg selv en annen belønning i stedet. Etter 3 uker begynner magemålet å krympe, du orker mindre mat og kroppen er på god vei til å bli omstilt. Fettforbrenningen er super og det er dumt å ødelegge nå. Har du ikke sett særlige resultater kan du regne med at de er rett rundt svingen nå. Tar du en pause risikerer du at resultatene blir forsinket i flere uker, avhengig av hvilken form pausen din tar, og hvor lang tid det tar til du er tilbake i «hakk». Så er du advart 🙂

belønning

Når du drikker alkohol brytes denne giften ned først. Det betyr at selv om du klarer å drikke slik at du ikke går ut av ketose så stopper fettforbrenningen opp. Jeg pleier derfor ofte å ikke være sulten før langt utpå dagen dagen derpå, men det er selvsagt veldig avhengig av hvor mye fett jeg spiste dagen før.

PS: Hvis du likevel går for en fest så vær varsom. Spis godt i forkant, godt med fett. Man blir lettere og mer beruset når man spiser ketogent! (trust me..) Veldig lite lurt å hive inn på ei flaske cava, for å si det sånn… (gammel erfaring) Hvis du da i tillegg drikker sukkerholdig drikke kan du regne med å bli en aldri så liten energizer bunny! Det blir ihvertfall jeg. Er dette planen, kan du likegodt booke nach med gøy partymusikk før du går ut, hehe.

2014-01-12 19.15.10

Dagens måltider:

  • Frokost (kl 13): kinamat uten ris med salat
  • Middag (kl 19): ULVESULTEN!! Mekka opp en feeet 400grams entrecote som jeg virkelig skulle fortære. Men så viste det seg at guttene mine også ville ha kjøtt (bra det da) så det ble 200 gram på meg (som vanligvis er fint) men jeg måtte supplere med masse smør for å bli mett. Hold deg fast,- Det gikk glatt 60 gram smør høvlet med ostehøvel (ca)
  • Kveldsmat(kl 23): 2 hardkokte egg med masse remulade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s