Fredagstaco: Quesadilla!

Fredag er jo hele norges tacodag etter hva jeg har forstått. Derfor får du i dag et tips om tortilla lefser av meg. Men det er selvsagt super enkelt å spise taco uten mye karbohydrater. Hvem trenger vel egentlig lefser? Mye sunnere uten. Men om du nå likevel skulle savne dem, og vil unne deg litt ekstra karbohydrater så vil du kanskje sette pris på dagens tips.

Quesadillabildet er av ungenes mat. De fikk samme fyll, men med fullkornslefse i stedet for lavkarbolefse. Jada, det ser tørt og kjipt ut, men det er det ikke. Og ungene elsker det.Det er kjempe godt med guacemole, rømme og noe hott til.Biff fyll, kylling.. bruk fantasien 🙂  Quesadilla er veldig enkelt å smelle sammen. Lefse- fyll- lefse- stekes i stekepanne med litt fett. Da blir de crispy og fine.

20140110_084532 20140110_172015

Jeg kjøper av og til Mama Lupes tortilla lefser. De inneholder litt mel og er ikke supersunne, men de er ok som kosemat av og til. De kommer i pakke av 10 stk. Jeg synes derfor det er lurt å legge skilleark (matpapir) mellom hver lefse når de er tint for så å fryse dem igjen. De tåler en innfrysning til. Da er det enkelt å ta ut en og en lefse.  Mama Lupes selger de flere plasser, blant annet hos Lavkarbohuset som er en av mine samarbeidspartnere. Alle mine kursdeltagere får rabatt når de handler her. For å komme rett til de fantastiske lefsene kan du trykke HER.

mama lupes

Hvis du har tid kan du også lage selv. Jeg har ennå ikke prøvd dette dessverre, men jeg synes oppskriften som Mat for sjelen har lagd virker veldig bra. Den finner du HER.

Dagens måltider:

  • Frokost (8.30): Kaffe med en dæsj kremfløte
  • Lunsj (11.30): Eggerøre av 4 egg og litt fløte, dekket av masse norvegia. Topping: Revet parmesan og smør
  • Middag ( 17.00 ): 1 lavkarbo tortilla lefse fylt med smeltet ost, litt taco saus og kjøttdeig
  • Kvelds (22): 20 gram ekte kjærlighet (les: 77% sjokolade) Denne kommer som tips i morgen 😉 + en kopp chai te (hekta!!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s