Torsdagskos

2014-01-09 16.52.50

Jeg er glad i å kose meg, ingen tvil om det!

  • Frokost (kl 12): matboksen full av gårsdagens middagsrester, nam nam
  • Middag (kl 17): 2 hardkokte egg med resten av kyllingsalaten til og ca 100g smørdampet brokkoli med havsalt
  • Kvelds(kl 21):  2 kopper chai te med litt kremfløte i stedet for melk

 

Chai te er utrolig godt! Snakk om å ta helgekosen på forskudd he he. For meg er det ikke så nøye hvilken dag det er. Lørdagsgodt har ikke fungert for meg på uendelig mange år likevel. Med det mener jeg at det er raskt at lørdagsgodteriet bare blir en oppvarming til søndag og mandagens megasmell. Jeg prøver heller å ikke nekte meg for mye, da blir jeg så sur og ubehagelig. Derfor passer dette kostholdet perfekt for meg. Jeg får alt! Sunn og næringsrik mat, en kropp i harmoni (ledd, mage/tarm), og end
orfiner.  Ingen viljestyrke nødvendig. Har du forresten lest innlegget jeg skrev for en tid tilbake om viljestyrke? Du kan lese det her hvis ikke.

Dette er to av mine favoritter:

chai pukka

En tanke om “Torsdagskos

  1. Tilbaketråkk: PureFood Lifestyle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s