Kjip mat?

Synes du maten min er kjip? Jeg har liten tid til å drive å kokkelere på kjøkkenet om dagen. Spesielt fordi jeg slett ikke har lyst! Noe av det fine med ketose er at det ikke bare hjelper deg med å regulere kroppens behov for mat på en god måte, men også at det gjør at du mister mye av interessen for mat. Det passer fint for junkier som meg.

Det gjør meg lite å spise litt ensidig over noen uker, så lenge jeg varierer med med forskjellige sauser, krydderier og sunne kaldpressede oljer med forskjellig smak. Egg er nøytalt på smak og kan jo varieres i det uendelige, ikke sant? I dagens frokost var det masse smak 🙂  Og er det egentlig ensidig fordi om du ikke har brød, pasta, ris og poteter å variere med? Det finnes et hav av grønnsaker man kan lage seg litt snertent tilbehør med om man vil. Smørdampet asparges f. eks. Eller du kan lage deg en pai. Pai er super mat, like god kald som varm og passer til alle måltider (Fordi du spiser jo bare når du er sulten) Jeg elsker pai.

pai

  • Frokost (ca kl 9): I dag var jeg sulten! Spiste omelett av 4 egg/litt fløte, en klatt smør, 5 skiver salami, litt brokkoli  og litt cheddar ost.
  • Lunsj(kl 12): En kaffekopp med en fløteskvett (Fortsatt vedig mett)
  • Middag (kl 16.30): GØRRSULTEN! Det måtte gå kjapt!! 2 Kyllinglår med litt ramsløkpesto og majones
  • Kvelds (kl 23): Sulten IGJEN. Spiste ca 100g middagspølse (Dette er vanligvis ikke noe jeg spiser, men nå lå den klar i kjøleskapet og ropte på meg. Middagspølse er jo tross alt et blandingsprodukt, og i utgangspunktet prøver jeg å lage all farsemat selv fra bunnen av. Men så blir det jo noen unntak av og til da)

20140107_09034520140107_170642

Omelett:

  • 4 egg
  • 4 ss kremfløte
  • Jeg la salamien i bunnen av en stekepanne, drysset på ost, brokkoli og eggeblandingen. En liten klatt smør. Jeg lot massen stivne på svak varme og vendte omeletten ved hjelp av en tallerken slik at den ble stekt på begge sider. Alternativt kan du la den stivne under lokk.

I morgen er det en uke siden innstrammingene startet, og jeg legger ut status.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s