Matplan på en mandag

2014-01-06 08.01.48

Dagen startet bra, våknet før klokka ringte til og med. Ungene rakk skole og barnehage med god margin og jeg rakk å lage skikkelig frokost. Jeg lagde eggerøre av 8 egg, slik at det var nok til ungene, lunsj til meg og litt rester i reserve. Det er kjempe viktig å ha ekstra mat klart, plutselig blir man rammet av ulvehunger!(Klassisk når man er i ketose. Jeg går fra tanken «Jøss, jeg er mett ennå jo..» til «FEED ME» noen sekunder etterpå!)  Hvis man ikke spiser da, vel da er veien rask til den mest klassiske tabben.

En slik perfekt start på det nye året fortjente en aldri så liten belønning 🙂 Det er jo viktig å belønne seg selv, og jeg spanderte på meg et stopp på min lokale favoritt cafe og kjøpte meg en dobbel americano med en dæsj kremfløte i. Luksus 🙂

2014-01-06 08.10.48  2014-01-06 20.50.45

Dagens måltider:

  • Frokost (kl 8) : 3 ss eggerøre
  • Mellommåltid: Americano med litt fløte
  • Lunsj (kl 12) : Eggerøre av ca 4 egg og salt lammelår (skal det låret aldri ta slutt..)
  • Mellommåltid (kl 16) : Ca 100 g middagspølse
  • Middag ( kl 21): Resten av eggerøra, cheddarost, litt jarlsberg ost, 1 ss seterrømme og pesto av ramsløk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s