Den mest klassiske tabben..

..Gjorde jeg i går. (ja, jeg gjør de ennå. En livsstilsendring handler om mye mer enn kunnskap. Det tar tid å endre vaner.)

Jeg viste bilde av middagen min i går, og som som jeg skrev var det ikke nok, og jeg regnet med å spise kveldsmat også. Jeg ble mett nok etter en stund likevel, og hadde en god ketose. Med såpass lite mat hadde jeg også et kraftig kaloriunderskudd.

-Så lenge det varte. Kvelden kom, jeg ble sulten på nytt. Jeg orket ikke lage meg et helt måltid og endte opp med å spise litt salt lammelår med kremost med mandarin på. Etterfulgt av restene av lavkarbojulesnop. Noen få biter av marsipanen kan fint gå uten at det ødelegger ketosen. Jeg spiste litt mer enn noen få, men ikke heavy overspising altså.

Dette er mitt klassiske mønster, og skjer stort sett alltid når jeg spiser for lite. Nå er ikke lavkarbosnop det verste man kan spise, men det kan være nok til å bryte ketosen og også ødelegge vektnedgang. Kaloriunderskuddet forsvinner raskt når man spiser konfekt..

I dag er det lørdag og planen for kveldskosen er klar. Det er viktig for meg å fortsatt få lov til å «kose meg» og når det skjer innenfor en planlagt ramme er det ren idyll, ikke ødelagt av et lite snev av dårlig samvittighet en gang 🙂 Nå skal det legges en plan for dagen, og jeg gleder meg masse til kveldssnopen. Det er en feeet oppskrift. Super enkel dynamitt! Følg med i kveld eller i morgen 😉

Ønsker en strålende dag! Her er det faktisk oppholds og ungene har lyst å gå tur i skauen, så det er jo en strålende start 😉

En tanke om “Den mest klassiske tabben..

  1. Tilbaketråkk: Dag 5: Mandag! | PureFood Lifestyle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s