Passe formfull…

Tok status i dag morges med målbånd. (uuuuff) Her er bilder fra i går. (Må sende 5 åringen på fotokurs) Passe…eeh.. formfull ja.. :p (Skulle ikke ha kastet alle mine gamle «hold in»s..)

2014-01-01 15.46.352014-01-01 15.25.55-2

Nå er det januar. Og selv om jeg går rundt som en vandrende vannballong hele tiden har det absolutt blitt verre i jula.  Nå skal jeg tilbake på fettforbrenning, så passer forhåpentligvis klærne mine igjen snart. Jeg starter sterkt:

  • Frokost: kaffe med en liten fløteskvett
  • Lunsj (når jeg ble sulten, ca kl 12): 1 stor karbonade med mye pepper majones
  • Middag: (når jeg ble sulten, ca kl 18): 1 stor kotelett med høvlet meierismør på og havsalt. Litt oljemarinerte artisjokker. Fantastisk godt til, ga litt frisk og lett syrlig smak til kjøttet.

Status kveld:ketose. Ikke verst, med tanke på at jeg spiste en vanlig svinesteik middag i går med tyttebær syltetøy, surkål og en potet. For ikke å snakke om kake til dessert. Ha ha, en skikkelig start på det nye året altså 😉 Jeg valgte heller å se på det som avslutningen på familiejulemiddager. Skal du i gang? Planlegging er ALT!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s