Fylla har skylda

skottland1

I går røyk jeg rett i fella. Nattmat fella. Fylla har skylda. Jeg har nettopp vært på ferie i Skottland noen dager og det føltes veldig naturlig å avslutte «husmorferien» med en aldri så liten smaksprøve på taxfree godssakene. Gjennom hele ferien gikk det bra å unngå fella, men i går gikk jeg altså på en aldri så liten smell. Nåja, sånn er det jo.

Det var en knallbra ferie! To gode venninner på tur til Edinburgh. Mange hyggelige mennesker, god vin, stort utvalg av øl (som jeg selvsagt holdt meg unna) og god Whiskey. – Som jeg for det meste holdt meg unna. Jeg kunne jo ikke kaste bort dagene med å være fyllesyk heller. Det var masse som skulle utforskes på kort tid: Gåtur opp på en vulkan, vintage shopping, meny utforsking, drikke vin i den festeste baren ever, «The Dome». Vi  utforske statuer og trange smug, for ikke å snakke om underjordiske ganger, og menn i kilts. Nåja, sistnevnte ble mest vurdert fra trygg avstand.  Nevnte jeg at vi var i en  stor kjellerpub med en utrolig fet konsert, men hele lokalet luktet av skittent fjøs?

marsbar

Maten kunne vært junkfood heaven. Det var den ikke, fordi de friterte likegodt burgerne, krydderpølsene og kjøttbollene også. Fritert/ panert brie falt i smak da. Ikke løringene, da de smakte pølse. ALT var altså fritert. Frister det med en fritert marsbar? Det er ikke mitt bilde, men det så akkurat slik ut. Og ja- Det er sjokoladen Mars det her er snakk om. Litt salt på, og en sukkerjunkie er lykkelig noen minutter. Jeg tok bare en liten bit heldigvis. Jeg var ikke grådig i porsjonen med friterte grønne haggisboller heller.  Jeg har bare ett ord: Nasty. Jeg fant et italiensk marked og fikk kjøpt meg et lass artisjokker, oliven og ost. Vi hadde et deilig måltid på en fransk restaurant (biff) så jeg holdt meg tålig bra i skinnet matmessig.

Ser slem ut denne frokosten.. men det var ok! Bacon, ost og salat med litt dressing:

IMAG1593

Da vi skulle hjem fylte jeg det som var igjen av plass med deilig engelsk cheddar ost og Double cream. Jeg ELSKER double cream!! Den tåler ikke flyturen så veldig bra da, så nå sitter jeg med et lass med krem ristet til perfekt Irish Coffee konistens. Den er veldig brukandes fordi om altså! Double cream har 1,6 g karbs pr 100 ml og over 50 gram fett. NAM!!!!

double cream

Alt i alt, en super duper ferie! Masse gåing også, nå blir trikset å få til litt trening framover  nå som det er sommerferie for ungene. Jeg fant et veldig spennende produkt som jeg bare MÅTTE kjøpe. Dette skal jeg fortelle om neste gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s