Mental helsegevinst av trening

Nå har jeg trent i 2 uker! I dag var jeg god på utfall i nedoverbakke, så regner med jeg får litt sitteproblemer i morgen. Jeg har akkurat fått hengt opp lapp på kjøleskapet hvor jeg setter kryss for alle gjennomførte økter. Det er en liten greie, men synes faktisk det er motiverende likevel! Jeg har prøvd meg på andre stier i Baneheia etter at jeg kom igang igjen, og det er deilig. Jeg kjenner at jeg har savnet å være der, samtidig som jeg hadde behov for noe nytt. Nye stier var et lite sjakktrekk.
Noe av det beste med å jogge er at jeg hele tiden blir påminnet om hvor langt jeg har kommet på helsereisen min. Jeg kan nyte at jeg orker det, og at jeg til og med liker det! Jeg som aldri har likt å løpe. Du kan si at joggingen blir et symbolsk ritual som markerer forskjellen mellom hvor jeg har vært og hvor jeg er på vei. Det er klart man blir glad da! For meg er dette den viktigste verdien trening tilfører meg. En mental helsegevinst.

Men for all del.. jeg skal ikke stikke under en stol at jeg digger (!) de fysiske konsekvensene også! Treningen har som jeg skrev om sist, gjort underverker for ketosen og jeg er er super flink med kosten. Jeg spiser lite, mindre enn vanlig, og lar kroppen tære av eget fett, men jeg spiser riktig mat.
Den første uken gikk jeg ned 1 kg, denne uken har jeg gått ned 2. Det betyr at jeg har 2 kg igjen til trivselsvekten min.

Her ser du brunsjen min jeg koste meg med etterpå. Litt magert, men tok med meg noen oliven og koste meg med på jobb:

Cottage cheese, kanelkarameliserte pinjekjerner (Tagatesse, kanel og usaltet smør) og salte pistasjnøtter. Nam!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s