lei av å støvtørke joggeskoene… Nå: ACTION!

Puuh, forrige tirsdag fant jeg fram treningsskoene igjen fra innerst i skapet hvor de har vært godt gjemt i altfor mange måneder. Formen var som forventet, men jeg var lykkelig likevel. ENDELIG fikk jeg gjennomført det! Full score på mestringsfølelse! Jeg avsluttet med årets første bad i baneheia. Fullstendig overkokt som jeg var, mistet jeg helt pusten. Men lykkelig, det var jeg.

Jeg er helt avhengig av digg musikk hvis jeg skal løpe og kjente at jeg fortsatt var lei fra forrige runde. Den vanlige rundløypa like så, så på torsdagen utforsket jeg andre deler av Baneheia. Jeg tok en kortere runde, men kompenserte med å ta utfall i nedoverbakke. Himmel! Det står dårlig til med rumpemusklene gitt. Det var knalltungt, ikke følte jeg at jeg gjorde dem så grundig som jeg burde heller. På lørdagen hadde jeg store problemer med å sette meg, he he. I dag var tredje økten, så jeg er veldig fornøyd. So far, so good! Jeg merker fordøyelsen har endret seg til det bedre, den har vært litt humørsyk de siste ukene. forbrenningen fungerer også bedre, fordi jeg klarer å bli mett på mindre mat, og jeg tåler mer karbohydrater uten å skli ut av balansen. Med alle disse fordelene er det utrolig at jeg har klart å la være å trene på så lenge, ikke sant? Og på toppen av alt er det jo endorfinene da.. (Les tidligere innlegg om endorfiner her) Lykkehormonene som frigjøres etter ca en halvtimes bevegelse. (Nå finnes det jo andre måter å få endorfiner på da, som også er helt okei…. Og i tillegg har du selvsagt sjokolade. Alle sjokoholikere vet at lykke kan kjøpes, men den er mye mer kortvarig enn med sengekos eller jogging, og gir som regel mer dårlig samvittighet også.

Ettersom jeg ikke er på trivselvekten min akkurat i disse dager har dagens ettermiddagsaktivitet et snev av ironi over seg. Jeg har nemlig blitt tatt bilder av. Jeg skal få ny nettside! Og det er snart! Her er et litt morsomt bilde av skifterommet min..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s