På messe

Jeg er jo et matvrak. Bildene bærer preg av dette… Jeg glemte å ta «stemningsbilde» av alle deltagerne på messen jo! Det var nemlig masse folk til stede. Vi stod med stand på vei inn, så alle gikk forbi oss. Gjett om vi var fornøyd med det eller! Vi ga ut smaksprøver og pratet og pratet og pratet. Kl 16.30 da jeg skulle sette meg inn i bilen kom jeg på at jeg faktisk hadde stått oppe i ett siden kl 9.30. Godt fornøyd med det!

Marianne er i tillegg til å være et svært engasjert styremedlem også en dyktig refleksolog og ernæringsterapeut:

Nesten alle i styret deltok, men det var såpass travelt at vi faktisk ikke fikk tatt et bilde av oss alle sammen. Alle jobbet og stod på. En strålende innsats, og jeg tror alle koste seg! Vi fikk til og med solgt noen bøker 😉

Messen var full av glade folk. De kom ut med handlepose etter handlepose, og mange var der i flere timer så det ut til. Ikke så rart, det var et lite eldorado av spesialprodukter i tillegg til spennende foredrag, holdt av blant annet den fantastiske Anita Breivold. Det er ingen hemmelighet at jeg digger Anita. Hun er utrolig kunnskapsrik, og hun har en veldig god formidlingsevne. Hun kan gjøre de vanskeligste ting lett forståelige, så trenger du en foredragsholder innen ernæring er dette damen for deg! Her er vi:

mmmm, kake og brød med syltetøy eller eggesalat. He, he. Litt morsomt med den eggesalaten.. Den falt i smak hos alle så det ut til. Og jeg ble spurt hva som var i. Jeg ramset opp jeg…. først da jeg kom hjem og skulle spise kom jeg på at jeg hadde glemt å oppgi en ganske vesentlig ingrediens. Typisk meg! (Jeg hadde tatt en oppskrift fra nettkurset mitt, som jeg har komponert selv) Det hadde vært naturlig å fått spørsmålet : ja, men det er vel noe mer i? Men neida. Folk er vel for høflige rett og slett? Oppskriften kommer på bloggen i nær framtid, så følg med!
Jeg har fått litt hjelp av Marianne, min svigerinne den siste tiden. Hun hjalp også til og rekrutterte de fleste deltagerne til konkurransen min. Jeg stod for det meste med maten. (Hm. Rart det der.. mat og meg..) Jeg er veldig heldig! Se på det fine skiltet hun tar tegnet til meg:
 Konkurransen min…
Navn og epost i trommelen, og de deltok i trekningen om et gratis kurs…
Og vinneren er……. HEMMELIG FRAM TIL ONSDAG!! ( Om ikke du klarer å lese lappen da)
Også for oss som styrer unna sukker var det mange gode produkter å få kjøpt. Flere hadde smaksprøver:
 Krabbekjøttet til Reinhardtsen var fantastisk!
Gratis pølser til alle fra Coop uten melk, både wiener og grill fikk jeg med meg i posen hjem, sammen med sesammel som jeg kjøpte meg. Andre produkter man kunne kjøpe var  syltetøy og sjokoladepålegg søtet med tagatose, Stevia med vaniljesukker, kakemixer fra Funksjonell Mat (blant annet den vi hadde smaksprøver på) osv osv!  Her ser du bilder av noen av produktene jeg synes var spennende:
Ekte lavkarboknekkebrød blir snart i salg på Rema 1000!
Har hørt disse er gode!
   Fin størrelse på denne boksen! Hvis du synes JBK har ettersmak kan du prøve denne som fortykningsmiddel i stedet. Helt naturlig. Sjekk ut www.utengluten.no 
Ingen kommentar! (Heldigvis ikke min greie)
Kokosnøttkrem og olje..

Jeg gleder meg allerede til neste år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s