Lassevis med sjokolade halv pris!

Jeg har i mitt stille sinn gruet meg litt.
Jeg kan bare tenke meg en ting jeg hater mer enn sjokolade på halv pris. Det er julestemningssjokolade reklamer. Eller forresten, jeg vet faktisk ikke hvilken av disse som står høyest på hatlisten min. (Kremt, positiv vinkling, hvor ble du av??) Akkurat nå er det halv pris som går av med seieren.

Heldigvis er jeg tilbake i form. Jeg gruet meg likevel litt, fordi det er større fare for tilbakefall når ketosen er fersk. Jeg lå jo litt etter planen, men etter forrige blogginnlegg har alt gått på skinner. Heldigvis!!
Ikke litt fristet ble jeg engang, da jeg så disse vognene. Og flere til.  Bare glad 🙂 Thank god, I’m back on track!!!!!!!!!!

Har du forresten lagt merke til tabellen jeg har lagt ut på høyre side her? Der kan du se hva slags kurs jeg kjører i April. Jeg er veldig fornøyd nå med kurset «Bedre Helse»og jeg er  glad for at jeg har pirket og endret, pirket og endret, og endret igjen, helt siden jeg startet opp. » Matglede» blir en «liten» dessert som jeg gleder meg til å presentere snart. Jeg kommer til å legge ut en oppskrift eller to i forbindelse med lanseringen. Følg med, følg med 🙂
Har du fortsatt leselyst å gå på anbefaler jeg dette blogginnlegget av Pål Jåbekk: Helse
Han og mange andre blir å treffe på årets happening i Stavanger, Fagdag og landsmøte med Kostreform for bedre Helse. Så er du i nærheten av Sola, ikke nøl med å ta turen, det blir mange spennende, lærerike og nyttige  foredrag. Ses vi? 🙂

2 tanker om “Lassevis med sjokolade halv pris!

  1. Tilbake til gode vaner her også, og vekta viser det samme som siste arbeidsdag før påske (dog 15 kg for mye…). Skulle ønske jeg kunne komme i helga, skal til og med til Stavanger, men i anledning min mors 60 års dag… Håper dere får en flott dag, og at vi som ikke har mulighet til å komme, får et lite referat :)Klem Elizabeth

  2. Hei Elizabeth :)Åh, så nærme.. Du kan jo komme å henge med oss i hotellbaren etter burstaen 😉 Ja, jeg må jo prøve å få notert litt. Håper foredragene blir filmet og lagt ut på Kostreform sin hovedside etterhvert..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s