Ketogen diett holder barn symptomfrie fra Epilepsi

Hvordan orker jeg? Hvordan kan det ha seg at selv om jeg ikke kan ta ut lønn fra firmaet mitt etter ett år, ikke gir opp? Motivasjonen min er ikke det minste svekket. Ikke et eneste gram! Hvordan er det mulig?
Meryl Streep gir deg svaret på slutten av denne videoen:

I dag har jeg hatt første møtet med gründerlab studentene. Vi pratet mye om hva som er produktet mitt og hvem jeg vil nå. Hvilke verktøy skal brukes, og på hvilken måte for å nå målgruppen min. Produktet mitt er hovedsakelig et nettkurs. Et nettkurs som går over 6 uker og som gir deg all basiskunnskapen du trenger for å få en bedre helse. Jeg har satt sammen et kurs jeg selv hadde hatt bruk for å følge for å slippe å bruke så lang tid på å oppnå vektreduksjon, som var mitt hovedproblem. Min livsstilssykdom.

Hva er det som gjør mitt produkt unikt?
Det er et komplett verktøy bygd rundt en ketogen diett. Det er fordi dette er den raskeste måten å spise seg til bedre helse på. Jeg har mange oppskrifter som gjør at man kan ha et variert kosthold selv om man spiser svært lite karbohydrater. Jeg fokuserer på at kurset skal være enkelt å følge. Man slipper å telle. Man slipper å bruke times vis på forum for å lete etter oppskrifter, eller for å svar på alle spørsmålene. Man får tett oppfølging gjennom mail og facebook møter en gang i uken.
Jeg har selv gjort alle feilene i boka. Jeg lever selv på denne måten, og har, og går fortsatt gjennom endringsprosesser selv. Jeg kan lett sette meg inn i hvordan du har det, og jeg har holdt på så lenge at jeg har mange svar. Jeg vet for eksempel at det er viktigste er  å spise nok mat og spise riktig mat. Som smaker godt!

For meg også, er det lett å falle av opplegget hvis jeg ikke hver dag følger oppskriften, og har mat tilgjengelig. Nå er det lett for meg å komme igang igjen 🙂 Trør jeg feil en dag, starter jeg på nytt dagen etterpå. Tidligere kunne jeg gå i flere uker før jeg var i gang igjen etter en sprekk.

Det er for de fleste ikke nødvendig å leve ketogent for alltid. Selv gjør jeg det for å holde meg unna søtsaker.  Jeg er nemlig den største sukkerjunkien du sannsynligvis har kommet over. Siste kurstemaet dreier seg om å finne balansen som er riktig for deg. Hva kan du spise? En livsstilsendring innebærer at du hver dag tar de rette valgene. Slik får du nye vaner. Sklir du ut, så hent deg inn igjen og start på nytt. God mat og følelsen av en topp livskvalitet gjør det lettere å holde på. Jeg fokuserer mye på livskvalitet. Det er fordi jeg selv ALDRI hadde klart å endre livsstil og holde meg slank hvis jeg syntes det var et slit. Er du klar for permanent slit kan du like godt slanke deg med intensiv trening i kombinasjon med lavkalori. (Helsegevinstene av rett fettsyresammensetning etc uteblir, men det er kanskje ikke like viktig?)

ketogen kost er løsningen på livsstilssykdommer. Det er løsningen for dem som ikke oppnår resultater med «vanlig lavkarbo» . Selv «Ketolyse» virket ikke på meg. Mitt opplegg funker. Hvis du er motivert. Hvis du følger det. -Og jeg hjelper deg.
Sjekk ut Meryl Streep. Ketogen diett er dokumentert effektiv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s