Godt nytt år :)

Tusen takk for oppmerksomheten jeg har fått dette året, Jeg er kjempe takknemlig for alle som har tatt seg tid til å lese mine digresjoner og kjøkkeneksperimenter. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å få til endringer og finne et kosthold som fungerer bra, så når jeg får tilbakemeldinger på at for eksempel min Frozen Cappuccino har utgjort en forskjell for noen, så høres det nærmest banalt ut for dem som ikke er i samme fortvilet situasjon, men jeg vet bedre. Jeg vet at iskaffen er fantastisk, og at den kan være akkurat det som skal til for å få kostholdet på rett vei. Det er kjempe viktig å starte dagen bra, både for psyken men også for blodsukkerreguleringen gjennom hele dagen.

Neste blogginnlegg skal jeg gi et lite «årsregnskap» over helsetilstanden min 🙂 Jeg ønsker alle et superdupert godt nytt år, og mitt lille tips er å sette seg forsetter som er overkommelige og realistiske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s