Hvordan går julestrategien, Linn?

Puuh… det var det da. Det kunne gått verre. Men det kunne gått bedre også.
Jeg har ligget mye høyere på karbo over de siste ukene, ketose er det bare å drømme om, for å si det sånn. Men jeg har faktisk for det meste holdt søtsuget i sjakk. Det har ikke vært så ille. Å være så mye sulten har vært verre. Og tankekjøret om at «Nå må jeg passe meg» som går på konstant repeat.
Størrelsesmessig har jeg holdt meg stabil, ihvertfall fam til før helga.

For det skal innrømmes. Jeg har hatt et bunnfall i helga. Det datt et lass ikea pepperkaker inn i meg (snakk om ansvarsfraskrivelse. «Datt» liksom!) Ungene hadde lagd. Har ikke orket å se på næringsinnholdet engang, den kostet kr 9,- deigen. Det sier jo nok. (Du lurer på hvorfor jeg har denne verste søpla i hus?Av den enkle grunn at ungene elsker å bake, ikke så glad i å spise. Så hvorfor ikke gjøre det billig…)
Etter pepperkakene spiste jeg sjokolade fra sjokoladeprinsen. Etterfulgt av ca 100 g potetgull. Så ett par glass vin, litt ost, kjeks og oliven.
Heldigvis måkte jeg snø i nesten 2 timer. Fikk du med deg at jeg twitret noe lignende av «snømåking- sulten- spise ribbe med kålerabi/sellerirotstappe? Ja. Det var intensjonen, dessverre gikk jeg forbi pepperkakene på veien.

I går ble fulgt opp av søppelmat. Posepotetmos og pølse, halvfabrikata pizza. (ferdiglaget bunn, toro saus, kjøttdeig og ost.
I dag våknet jeg opp tappet for energi. Slapp og støl i hele kroppen, poser under øynene og trang bukse.Magen putrer som et kjemisett for barn. Akkurat motiverende nok til å stramme inn 2-3 dager før jeg starter på julebaksten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s