Når du kjøper for små klær- Igjen og igjen..


Kjolen jeg har på meg denne dagen da min mor giftet seg,har jeg hatt i skapet lenge. Siden Madonna designet for HM. Den kostet meg under 700 kr,- og har hengt i skapet siden 2006(!) Den var et av disse plaggene man bare MÅÅÅÅ ha, selv om det ikke passer.

I 2006 hadde jeg gått ned en del kilo. Det var min første runde på Eurodietten. Jeg mistet vel rundt 15-17 kg på ganske kort tid, og plutselig var jeg gravid. Slankekuren ble lagt på hylla, og byttet ut med ustabile hormoner og sjokolade i stedet.
På dette bildet er jeg ca 13 uker gravid, og innehaver av en for liten Madonnakjole.

Men jeg visste nå at det faktisk var mulig for meg å gå ned i vekt, og jeg var fast bestemt på at jeg skulle ned igjen etter fødselen, (og mer til). Jeg MÅTTE ha kjolen, og en dag SKULLE den passe!!
Noen måneder etter fødselen var det tid for ny runde. Det gikk veldig mye tregere denne gangen. Litt over ett år etter, da bebisen var ca 6 måneder,var ikke målet om å bruke kjolen nærmere, for å si det slik. Men det er en annen historie.

Jeg har mange bomkjøp. Og mye mer enn mange plagg som jeg har presset meg inn i, uten å egentlig å se selv hvor bad det så ut, fordi jeg var (Og dessverre fortsatt er) flinkere til å holde magen inn foran speilet enn som en konstant tilstand.


Hmmmm…hvor blir det av flere tapas tro??


Det var en seier å bruke kjolen og tenk! Endelig klaffet det med både min størrelse, kjolen og omstendighetene. Endelig var dagen her.

Jakka. 
Den er skikkelig gammel. Den er fra studietiden min i Trondheim. Det var noen år før jeg var på mitt største, og jeg var ca str 44. Jeg husker ikke helt når jeg kjøpte den, men den er en plass mellom 10-15 år gammel.(Gaaawd, det er i slike sammenhenger en  virkelig kjenner alderen!)
Jeg elsket den. Måtte ha den. -OgHh- Jeg fikk akkurat knept den (Puuuhhhhhhst) Jeg tok den på meg jeg! Skulle kjøre buss.  Trykkknappene spriket en god del, men det er jo det man har skjerf til, ikke sant? Kamulering.
Jeg hadde ikke tenkt på at jeg  på ingen måte kunne SITTE  i denne jakka. Swiissh, så spratt alle trykkknappene opp på ei gang på en overraskende stille buss.
Pinlig.
Jeg skviset meg aldri inn i jakka blant folk igjen. Men jeg har aldri klart å kaste den. Jeg digger den fortsatt jeg,selv om det er ei billig HM jakke (som dessverre begynner å bli avskallet) Den passer perfekt nå og  gir meg nå en god følelse hver gang jeg tar den på, I love it !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s