minus 4 kg på 4 dager!

Har kjørt streng kost siden mandag og har fått en utrolig reaksjon! Absolutt verd store bivirkninger (i 1 døgn. Hodepine, ømme muskler og konstant vannlating)  Har gått ned 4 kg på 4 dager. Nå er jeg ca der jeg var i starten av sommeren. Inspirert av resultatene tok jeg meg en tøff tur i baneheia i dag 🙂

PS: JEg vet at jeg fokuserer mye på slanking for tida, men ikke glem alle de andre helsefordelene du oppnår ved hjelp av lavkarbokost!

 

God Helg 🙂

En tanke om “minus 4 kg på 4 dager!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s