I dag er jeg ENDORFINA!

Nå er jeg proppfull av endorfiner, skal jeg si deg!

Jeg har et «aktivitetsskjema». Det henger på kjøleskapet. Der skriver jeg opp når jeg har trimma, trent eller på andre måter har fått opp pulsen. Men det er ikke veldig mange kryss til nå. Det har vært vanskelig å finne veien til trimmen dette halvåret. Jeg har tydeligvis hatt overflod av gode nok (der og da) unnskyldninger til å la være.

Så i dag er jeg KRY! Formen er merkbart dårligere enn da jeg tok pause på senhøsten, men jeg ser på det som at det viser jo at jeg hadde en merkbar progresjon i forrige runde. Jo dårligere formen er nå, jo lettere er det jo å merke forbedringer.

Ha en strålende dag! Og PS, treningstøyet passer enda 😉

Hva er endorfiner? kroppens eget rusmiddel– Kroppen produserer endorfiner når vi ler, ved seksuell aktivitet, når vi har smerter, men fremfor alt når vi bedriver fysisk aktivitet, sier fysioterapeut Sara Maria Allen. – Hormonet endorfin er nesten alltid til stede når vi er i godt humør. Noen kaller endorfiner for ”lykkehormon” eller ”kroppens eget morfin”. I store doser kan endorfiner gi oss en følelse av ekstase eller eufori,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s