Styr unna fallgruvene

Og det funker! Jeg har null søtsug. Det koster meg ingenting å ligge unna snickersen i frysen, den mørke sjokoladen med chili og havsalt, og  i dag styrte jeg lett unna hjemmelagde boller, en tidligere favoritt.

Vanligvis, altså et vanlig lavkarbo kosthold for meg vil si at jeg har et inntak på ca 20- 25 gram karbohydrater til dagen. Men helger og ferier er perioder hvor tempoet er høyt, Jeg har ikke mulighet til å  bruke mye tid på å lage mat.  Da er det  lett å ty til litt for enkle lavkarbo løsninger.  Men nå har jeg hatt  turbotempo i en hel uke, uten at det har ført til «sprekk». Høyt tempo, stress og lite søvn er mine største fallgruver og jeg har bestått 🙂

Har jeg gått ned noe? 1 kg ca. Ellers gleder jeg meg til  barnehagen starter opp igjen og jeg kan fokusere mer på jobben igjen 🙂  God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s