Cakepops

2012-12-02 19.18.38

 

 

Til 30-40 cacepops:
Bunn:

5 egg
1 dl sukrin
4 ss kokosmel
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk

 

 

 

 

cakepops lages av ferdigstekt kake. Egg og sukrin piskes luftig. Bland inn resten av ingrediensene. Hell røren i en liten langpanne. Stek i ca 15 min, 180 grader.
Når kaken er kald smuldrer du den opp, enten med ei skje eller i en kjøkkenmaskin.

Therese lager cakepops med 2 ulike fyll, jordbærpure og sjokoladefyll.
Jordbær: 200g jordbær og sukrin. Bland med kakesmulene.
Sjokolade: smelt 75g sjokolade og bland med kakesmulene.

Trill blandingene til kuler . Sett de i frysen ca 20 min. I mens smelter du 200g sjokolade. Rull kulene i sjokolade.

 

Kilde:Fristende lavkarbo

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s